ОПОРНИЙ ЗАКЛАД – СКАДОВСЬКИЙ НАВЧАЛЬНО-ВИХОВНИЙ КОМПЛЕКС «АКАДЕМІЧНА ГІМНАЗІЯ» – ПРЕСТИЖНИЙ ЗАКЛАД ОСВІТИ НА ХЕРСОНЩИНІ - Соценко, Ганна (Всеукраїнський науково-практичний журнал «Директор школи, ліцею, гімназії», 2020)
У статті йде мова про створення дієвої моделі опорного закладу на прикладі Скадовського навчально-виховного комплексу «Академічна гімназія». Схарактеризовано систему управління освітнім інноваційним простором освітнього закладу в умовах реалізації Концепції «Нова українська школа».