РОЛЬ РАЙОННОЇ МЕТОДИЧНОЇ СЛУЖБИ У ПІДВИЩЕННІ ПРОФЕСІЙНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ ПЕДАГОГІВ - Голобородова, Марина (Всеукраїнський науково-практичний журнал «Директор школи, ліцею, гімназії», 2018)
У статті розкрито зміст роботи районного методичного кабінету щодо підвищення професійної культури педагогів, висвітлено роль районної методичної служби у забезпеченні розвитку творчого потенціалу педагогів.