ФАХОВА ПРЕМІЯ УКРАЇНИ у галузі психології і педагогіки імені В.А. Роменця 2018 року - Виговська, Ольга (Всеукраїнський науково-практичний журнал «Директор школи, ліцею, гімназії», 2020)
Премію присуджено ІНСТИТУТУ ПЕДАГОГІКИ Гданського університету (Польща) з нагоди 60-річчя за цикл робіт з психології освіти та науково-організаційну діяльність й вручено представнику Інституту – пані професору, доктору педагогічних наук Марії Гренвальд, уповноваженій паном директором Інституту Ромуальдом Гжебовським.