МІЖКУЛЬТУРНЕ ВЗАЄМОЗБАГАЧЕННЯ - Лукашук, Валентина; Василенко, Тетяна; Рябченко, Катерина; Хоменко, Олена (Всеукраїнський науково-практичний журнал «Директор школи, ліцею, гімназії», 2019)
Навчально-виховний комплекс № 176 м. Києва (Україна) як асоційована школа ЮНЕСКО пріоритетним напрямом своєї роботи обрав тему «Інші культури і країни (міжкультурне взаємозбагачення). Осінні місяці 2017 року були сповнені цікавими проектами та подіями.