ПРО ПЕДАГОГІЧНУ ТЕХНОЛОГІЮ «РОСТОК»: АВТОР – освітянам і батькам - Виговська, Ольга (Всеукраїнський науково-практичний журнал «Директор школи, ліцею, гімназії», 2019)
ШАНОВНІ колеги-освітяни, вчителі, керівники закладів загальної середньої освіти, батьки майбутніх першокласників! У 2018-2019 навчальному році перші класи закладів загальної середньої освіти переходять на навчання за концепцією, програмами та навчально-методичним забезпеченням Нової української школи.