ОСВІТЯНИ – ДУХОВНИЙ ОБЕРЕГ УКРАЇНИ - Виговська, Ольга (Всеукраїнський науково-практичний журнал «Директор школи, ліцею, гімназії», 2019)
Освітяни Одещини – воїнам АТО: співдії Курісовської ЗОШ І-ІІІ ступенів та Одеського ОІУВ «НІХТО не забутий, НІЩО не забуто!»