РІЧНИЦЯ МУЗЕЮ АТО «Фенікс» - Гавриш, Світлана (Всеукраїнський науково-практичний журнал «Директор школи, ліцею, гімназії», 2019)
Девіз музею: «За рідну домівку поклали життя вірні діти, Герої, що завжди залишаться в наших серцях. За землю, за матір зробили, що мали зробити! Герої не гинуть, герої живуть у піснях…»