УПРАВЛІННЯ ПРОЦЕСОМ НАЦІОНАЛЬНО- ПАТРІОТИЧНОГО ВИХОВАННЯ В ДЕРАЖНЯНСЬКІЙ ЗАГАЛЬНООСВІТНІЙ ШКОЛІ І–ІІІ СТ. № 3 ІМЕНІ ГЕРОЯ УКРАЇНИ ІВАНА ЗУБКОВА - Дудар, Галина (Всеукраїнський науково-практичний журнал «Директор школи, ліцею, гімназії», 2019)
У статті обґрунтовано актуальність національно-патріотичного виховання в навчальному закладі й визначено провідні принципи, які підвищують його ефективність, наведено конкретні приклади національно-патріотичного виховання. Розкрито сутність управлінської діяльності, визначено та схарактеризовано складники системи національно-патріотичного виховання, зокрема управління, що забезпечує їх інтеграцію у цілісну систему.