ЛІТНЯ УПРАВЛІНСЬКА ШКОЛА ЯК ЕФЕКТИВНА ФОРМА РОЗВИТКУ ПРОФЕСІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ КЕРІВНИКА - Можейко, Галина; Кіящук, Алла (Всеукраїнський науково-практичний журнал «Директор школи, ліцею, гімназії», 2019)
У статті розповідається про організацію літньої управлінської школи членами Асоціації керівників інноваційних закладів освіти Хмельницької області та враження від перебування в ній.