СТВОРЕННЯ КОМФОРТНИХ УМОВ – ОСНОВНА ЗАПОРУКА ДОСЯГНЕННЯ УСПІХУ ТА ОСОБИСТІСНОГО ЗРОСТАННЯ ВИХОВАНЦІВ І ПЕДАГОГІВ - Соколовська, Алла (Всеукраїнський науково-практичний журнал «Директор школи, ліцею, гімназії», 2019)
У статті на прикладі Григорівської ЗОШ І–ІІІ ступенів Старокостянтинівського району Хмельницької області розповідається про організацію навчально-виховного процесу та створення комфортних умов для учнів і педагогів навчального закладу.