ЯКІСНА ОСВІТА – ЗАПОРУКА УСПІШНОЇ САМОРЕАЛІЗАЦІЇ ОСОБИСТОСТІ - Кіящук, Алла (Всеукраїнський науково-практичний журнал «Директор школи, ліцею, гімназії», 2019)
У статті розкриваються практичні прийоми використання в управлінській діяльності маркетингових, проектних, моніторингових технологій та моделювання, спрямованих на успішну самореалізацію особистості вчителя й учня.