ІНДИВІДУАЛЬНИЙ ПІДХІД ВИКОРИСТАННЯ ІННОВАЦІЙНИХ МЕТОДІВ ТА ПРИЙОМІВ ФОРМУВАННЯ КОМПЕТЕНТНОЇ ОСОБИСТОСТІ – ЗАПОРУКА ОСВІТИ МАЙБУТНЬОГО - Яковчук, Олена (Всеукраїнський науково-практичний журнал «Директор школи, ліцею, гімназії», 2019)
У статті висвітлено діяльність педагогічного колективу закладу, намагання створити узагальнений образ цілісного організму, який плекає духовне та інтелектуальне майбутнє нації. Індивідуальний підхід, використання інноваційних методів та прийомів, формування компетентної особистості – так визначає професійне кредо своїх колег автор.