«УНІВЕРСАЛ» – СПРАВЖНІЙ ПОМІЧНИК У РОБОТІ З БАТЬКАМИ - Бєлічева, Тамара; Пилипчатіна, Людмила; Лялікова, Ольга (Всеукраїнський науково-практичний журнал «Директор школи, ліцею, гімназії», 2020)
У більшості випадків батьки не володіють необхідними психологічними і педагогічними знаннями. аби дійсно розуміти свою дитину, допомагати їй дорослішати, розвиватися. За допомогою діагностично-проектувального комплексу "Універсал-4 online" досить просто отримати про дитину цілісну обєктивну інформацію, на її основі визначити конкретні корекційно-виховні завдання і далі будувати весь освітній процес одночасно для всіх і кожного. Саме тому програма "Універсал-4" може стати порадником і для батьків.