ПОРІВНЯННЯ СПЕЦИФІКИ РОБОТИ ПРАКТИЧНОГО ПСИХОЛОГА ОСВІТНЬОГО ЗАКЛАДУ В ТРАДИЦІЙНІЙ СИСТЕМІ ТА СИСТЕМІ ПРОЕКТУВАННЯ - Мельник, Марина (Всеукраїнський науково-практичний журнал «Директор школи, ліцею, гімназії», 2020)
У статті відображено особливості організації роботи практичного психолога освітнього закладу. Висвітлено особливості роботи психологічної служби в діагностично-проектувальному комп’ютерному комплексі „Універсал”.