ОСОБИСТІСНИЙ РОЗВИТОК УЧНЯ У КОНТЕКСТІ СУБ’ЄКТНО-ВЧИНКОВОЇ ПАРАДИГМИ - Єнотаєва, Людмила (Всеукраїнський науково-практичний журнал «Директор школи, ліцею, гімназії», 2020)
У статті проведено аналіз експериментальної діяльності з теми «Проектування особистішого розвитку учня» загальноосвітнього навчального закладу, що проводиться на основі свободоцентричного підходу у системі освіти.