ОСОБЛИВОСТІ ФОРМУВАННЯ ЗДОРОВ’Я ДІТЕЙ ШКІЛЬНОГО ВІКУ ПІД ВПЛИВОМ МЕДИКО- ПСИХОЛОГО-ПЕДАГОГІЧНИХ ФАКТОРІВ - Руденко, Сергій; Киричук, Валерій (Всеукраїнський науково-практичний журнал «Директор школи, ліцею, гімназії», 2020)
У статті приведено результати дослідження стану здоров’я та психолого-соціального розвитку дітей шкільного віку. Визначено особливості комплексного впливу медичних, соціальних та психологічних факторів на формування здоров’я школярів. Проведено диференціальну діагностику особливостей впливу психо-соціальних факторів на формування захворювань системи дихання і травлення.