ЄДИНИЙ ОСВІТНІЙ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ПРОСТІР В СИСТЕМІ УПРАВЛІННЯ ЗАГАЛЬНООСВІТНІМ НАВЧАЛЬНИМ ЗАКЛАДОМ - Довгаль, Сергій (Всеукраїнський науково-практичний журнал «Директор школи, ліцею, гімназії», 2020)
У публікації розглядається інформаційна діяльність на основі ІКТ та мережевої взаємодії педагогів у системі управління загальноосвітнім навчальним закладом . Розглядаються проблеми побудови та функціонування єдиного освітнього інформаційного простору в сучасному загальноосвітньому навчальному закладі. Особливу увагу приділено впливу єдиного освітнього інформаційного простору на систему управління загальноосвітнім навчальним закладом.