ПРО ПЕДАГОГІЧНУ ТЕХНОЛОГІЮ «РОСТОК»: АВТОР – освітянам і батькам - Виговська, Ольга (Всеукраїнський науково-практичний журнал «Директор школи, ліцею, гімназії», 2020)
ШАНОВНІ колеги-освітяни, вчителі, керівники закладів загальної середньої освіти, батьки майбутніх першокласників! У 2018-2019 навчальному році перші класи закладів загальної середньої освіти переходять на навчання за концепцією, програмами та навчально-методичним забезпеченням Нової української школи. Водночас кожна школа, кожен вчитель, батьки учнів, згідно із Законом України «Про освіту», мають право на добровільний вибір програм та технологій навчання, які відповідають освітнім Державним стандартам.