СТАЄМО ГРАМОТНИМИ ТА ОБ’ЄДНУЄМОСЯ НАВКОЛО УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ: РАДІОДИКТАНТ - Від редакції (Всеукраїнський науково-практичний журнал «Директор школи, ліцею, гімназії», 2020)
Радіодиктант «Крила України»: текст Що спадає на думку, коли чуємо слово «мрія»? Щось піднесене: небо, крила, політ… Недарма саме «Мрією» назвали найбільший у світі літак, сконструйований, до речі, у Києві. Щоб злетів цей велетенський і, на перший погляд, непідйомний залізний птах у синю височінь, свій досвід і талант у нього вклали люди різних національностей. Власне, сила наша в тому, що нас багато і ми різні. А здійснених разом, здавалося б, нездійсненних мрій нам не бракує.