ВЕРХНЬОРОГАЧИЦЬКА ОПОРНА ШКОЛА – ОПОРА УЧНІВСЬКОЇ МОЛОДІ В УМОВАХ НОВИХ СТАНДАРТІВ ОСВІТИ - Коротун, Валентина (Всеукраїнський науково-практичний журнал «Директор школи, ліцею, гімназії», 2018)
У статті висвітлено досягнення, принципи і напрями роботи Верхньорогачицької опорної загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Верхньорогачицької районної ради Херсонської області.