CТВОРЕННЯ ОПОРНОГО ЗАКЛАДУ В УМОВАХ ДЕЦЕНТРАЛІЗАЦІЇ ОСВІТИ - Вольська, Тетяна; Стасенко, Валентина (Всеукраїнський науково-практичний журнал «Директор школи, ліцею, гімназії», 2020)
У статті розкрито вплив децентралізації на освітню галузь, процес становлення сільської опорної школи, окреслено особливості діяльності освітнього закладу та спрямованість на кінцевий результат, наголошено на ключовій ролі особистості вчителя.