РОЛЬ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ У ЗАБЕЗПЕЧЕННІ НАДАННЯ ЯКІСНИХ ОСВІТНІХ ПОСЛУГ ЗАКЛАДАМИ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ В УМОВАХ ДЕЦЕНТРАЛІЗАЦІЇ ВЛАДИ - Семенюк, Вікторія (Всеукраїнський науково-практичний журнал «Директор школи, ліцею, гімназії», 2020)
У статті висвітлено досвід роботи органу місцевого самоврядування Музиківської об’єднаної територіальної громади Білозерського району Херсонської області з питання розвитку освіти в громаді; визначено місце, яке посідає освіта в становленні та життєдіяльності громади.