ЗАГАЛЬНІ ЗБОРИ НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ ПЕДАГОГІЧНИХ НАУК УКРАЇНИ «Проблеми модернізації змісту освіти в умовах реформування української школи» - Виговська, Ольга (Всеукраїнський науково-практичний журнал «Директор школи, ліцею, гімназії», 2020)
Відповідно до плану роботи Національної академії педагогічних наук України. Загальні збори відбулися 16 листопада 2018 року.