УКРАЇНСЬКИЙ УЧИТЕЛЬ: КРОКИ НА ЗУСТРІЧ. - Огнев’юк, Віктор (Всеукраїнський науково-практичний журнал «Директор школи, ліцею, гімназії», 2019)
Метою цього інтерв’ю є окреслення пріоритетних кроків для залучення молоді до педагогічної діяль- ності та розкриття значення кваліфікованої праці педагогів для суспільного поступу та створення до- даткової цивілізаційної вартості. На цьогорічних Зборах Академії зацікавив виступ Віктора Огнев’юка. Складалося враження, що про всі проблеми, які сьогодні актуальні й важливі, у прямому смислі – доленосні, Віктор Олександрович у своєму виступі означив, а головне – це передбачення й застереження, якими він поділився з учасниками зборів, більш того, зазначив і що робити як освітянам, так і високопосадовцям з ОСВІТОЮ, а отже – для Країни. Ця інформація насамперед важлива для керівників шкіл, ліцеїв, гімназій, тому на моє прохання в цьому числі журналу це інтерв’ю Віктора Олександровича.