МОЖЛИВОСТІ УЧИТЕЛЯ-ПРЕДМЕТНИКА В ДПК «УНІВЕРСАЛ 4-ONLINE» - Веселка, Юлія (Всеукраїнський науково-практичний журнал «Директор школи, ліцею, гімназії», 2020)
У статті розкриваються особливості роботи учителя-предметника в ДПК «Універсал 4 — online», а саме: створення графічної сітки, створення сюжетної лінії проекту вчителя-предметника, створення календарного плану, створення нового авторського навчального плану, створення сценарію (конспекту) уроку. Сучасний вчитель має враховувати ту обставину, що цілеспрямована навчально-виховна робота можлива лише за заздалегідь продуманими навчально-виховними проектами, що забезпечать особистісно-розвивальний підхід до розвитку учня та надасть можливість перетворювати навчально-виховну роботу із мало впорядкованої сукупності дій на цілісний навчально-виховний процес.