ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ ВЧИТЕЛЯ ЗАСОБАМИ МОНІТОРИНГУ В СИСТЕМІ ПІСЛЯДИПЛОМНОЇ ПЕДАГОГІЧНОЇ ОСВІТИ - Швидун, Людмила (Всеукраїнський науково-практичний журнал «Директор школи, ліцею, гімназії», 2020)
У статті розглянуто шляхи формування професійної компетентності педагога як складової процесу його постійного особистісного зростання та професійного вдосконалення засобами моніторингу